Annons
Annons

Vinn biljetter till Energidagarna 2017


 

Har vi pratat nog om att boken är släppt nu?

På grund av det så kommer jag att göra en hel del föreläsningar under hösten, och en jag ser extra fram emot är den på Energidagarna 20-22 oktober för där ska jag även hålla i ett träningspass. Plus att jag och Kalle ska fixa barnvakt och åka bort lite tillsammans fan vi har inte fixat barnvakt än inser jag nu.

Annons

Jag har hur som helst fått möjligheten att tävla ut två biljetter (boende och resa ingår alltså INTE, men kom igen allt kan inte serveras på silverfat) till lördag och söndag (värde 6 200 kr). Om ni tycker det verkar sådärkul med bara mig så kommer även Kalle föreläsa och hålla pass men FRAMFÖRALLT kommer Jorge Mix, som vi kärleksbombade sönder i vår podd för ett tag sedan, vara där och hålla i några danspass, ja du kan ju själv se i schemat. Och så kommer det bli urhärliga yogapass och generellt en rätt go helg på Hotell Skansen i Båstad.

För att vara med och tävla ska du berätta i kommentarsfältet här vem du vill ta med dig och varför. Jag väljer en vinnare av er som postat innan midnatt på onsdag!

 

 

 

(0)
(0)
60 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar