Annons
Annons

Världens sämsta yogi


 

Ta inte det här på fel sätt* nu men i fredags morse vid sjutiden var jag på yoga. *fel sätt = tänka att jag är en sån yogaperson att det typ är vanligt, eller tro att jag älskar att träna och gör det varje morgon (please, ni känner väl mig?). Sannningen är snarare att jag har så ont i kroppen av nattamning aka ligga skitobekvämt varje natt i typ 6 mån att jag tackade ja direkt jag fick inbjudan till detta event. Och sedan ångrade mig tusen ggr för jag tycker det gör så himla ONT att stretcha, blir liksom förbannad av det? Men när dagen var här jag ba namaste, nu biter jag ihop, och då visade det sig att hela upplevelsen sjukt nog INTE var ett straff utan mer som en lång kram runt min kropp. Passet (om man får säga så om yoga?) var en extremt mjuk morgonyoga som inleddes med en kort meditation från Rituals app, och sedan fick vi extremt lugnt och försiktigt börja väcka kroppen med lite olika yogaposer. Hade väntat mig en och annan solhälsning men det var ännu lugnare än så, så mysigt. Här ligger jag i min favoritställning Balasana aka Barnets position, som alltså inte bara är att man ligger och vilar, utan *googlar* stretchar höfterna och låren och ”lugnar hjärnan”. Om man tänker på att andas ut i ländryggen så kan man få rätt skön avslapp där också, perfekt för alla som har jobb där man står upp hela dagarna. 

Annons


Har goodiebagen nära så jag ska hinna rycka den om nån försöker sno 

(0)
(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons

 
 


Annons

Laddar