Annons
Annons

Träningstopen som får mig att orka


 

Jag har sedan en tid tillbaka bestämt mig för att inte skämmas över att jag får extra pepp av att ha fina kläder när jag tränar. Det är inget fel på att vilja se het ut även när man ska göra nåt jobbigt. Man kan inte bygga hela träningen på en snygg top, men den snygga topen kan för mig mycket väl vara nåt som gör att jag får lite mer schwung i steget eller tar i lite extra. Eller ens tränar överhuvudtaget!

Annons

Jag tränar förresten nästan alltid i top med ärm, linnen gör mig fett obekväm. Därför är den här ett sånt perfekt tillskott i träningsgarderoben i höst: perfekt armlängd, skön mot huden och dekorativa perforeringar som gör att den känns som något alldeles extra. Från H&M, i butik i oktober.

(0)
(0)
(1)
4 kommentarer | Translate
 

Annons

 
 


Annons

Laddar