Annons
Annons

Spa on a budget


 

  

Vadå, får man inte unna sig lite hemmaspa en vanlig söndag utan att det blir värsta uppståndelsen? I fredags gjorde jag min sista stora scen-grej innan bebis (det är inte jättenära tills hen kommer, men eftersom jag när saker bokades inte alls visste hur jag skulle må så satte jag stopp vid februari, vilket jag lite kan ångra nu eftersom jag mår så pass bra), jag höll i en näringslivsgala uppe i Skellefteå och passade på att hälsa på min mamma och pappa i Umeå i samma veva.

Annons

I dag körde jag hem alla 65 mil och även om min bil är den skönaste alla suttit i någonsin så känns det ändå lite i denna höggravida kropp. Så jag satt och visualiserade mig själv i detta bad typ hela resan. Tycker det är svårt att slå en god olja att bada i och är det slut i lagren hemma så är jag inte främmande för att unna mig en sväng till babyhyllan på Hemköp för att t ex haffa denna Natusan bedtime babyolja och obs jag tror inte på nåt sätt att den hjälper bebisar att somna och vet inte ens om jag skulle använda den på min bebi pga rätt mkt (dock jättegod) parfym, men för mig som vuxen parfymtålig och vinterfnasig funkar den svinbra. Och kostar typ som tre liter mjölk. Så nu vet ni det. 

(0)
(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons

 
 


Annons

Laddar