Annons
Annons

Sommarens number one brall


 

Får jag presentera sommarens viktigaste värvning till förstafemman i min garderob: jeans med vida, lite kortare, ben. Ni vet ju vid det här laget att jag gillar Stella McCartney, ni kan ju mina skor, men jag känner faktiskt särskild ömhet för just hennes jeans. Eftersom dom alltid 1. Är sköna 2. Sitter sjukt bra. (Eller dom passar min kropp i alla fall, jag kan bara anta att det betyder att jag och Stella är identical ass twins?)

Annons

På grund av vidden så känns dom här lika bra för klackar som sneakers, och tvätten i helt vanlig jeansblå gör att dom fingers crossed kommer åldras till att bli ännu snyggare. Hög mysig midja har dom också. Förlåt, här pågår jag om jeans när vi kanske måste adressera den rosa elefanten i rummet som är hund-skjortan? Well, den är tyvärr inte min utan bara nåt jag lånade att prova jeansen med, jag ba Winona Ryder:ade ut den ur Stellabutiken medan larmet pep, lite måste man ju offra sig för blogg? Den är helt i siden om nån blir sugen. Inte bloggen utan skjortan. Bloggen är gjord i 100% ..mohair?

(0)
(0)
1 kommentar | Translate
 

Annons
Annons


Laddar