Annons
Annons

Sneak Peek Minirodini ss16


 

Jag har ju klagat förut på att Minirodini vägrar göra kläder i vuxenstorlek (i det kryptiskt namngivna inlägget Minirodini – sluta larva er och börja gör dessa i vuxenstorlekar) men nu när jag är gravid antar jag att jag får lägga detta agg åt sidan och i stället njuta av att det finns såhär fina och icke könsstereotypa kläder till mitt kommande barn. Iofs finns ju barnet redan, det är bara i min mage, men ni fattar. En grej som jag gillar extra mycket med dom här bilderna från vårkollektionen (som finns i butiker fr o m 4 feb, vänta det är ju jättesnart?) är uttrycken, alltså att en tjej får vara såhär cool i stället för ”här kommer lilla jag”-gullig. Borde vara självklart, men nu är det inte det och då är jag tacksam att Minirodini visar var skåpet ska stå. Hurra.

Annons

unnamed unnamed-1

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar