Annons
Annons

Rött nytt år


 

Kära läsare av denna blogg, gott nytt år på er. Och här kommer lite info: på grund av ett samarbete med SVT som jag har under våren måste jag nu in i en sk karantän som förbjuder mig att ens nämna några varumärken under två månader framöver. Jag vet. Och jo, jag har jobbat med SVT förut och ändå kunnat nämna varumärken fast då fick jag inte länka till respektive site, och skillnaden den här gången är att jag jobbar med en avdelning av SVT som är ännu lite mer noga med sånt här. Att jag ens får fortsätta blogga under den här tiden är lite av en sensation. Så det blir lite special nu, att jag t ex vill snacka om att jag nu på nyår för första gången kände mig på riktigt snygg i ett läppstift, inte bara cool liksom, men då inte får säga vilket det är. Eller varifrån tröjan är som jag har på mig. Dock är det ju inget som hindrar er att fråga varandra i kommentarsfältet, ni är ju så listiga och bra, bara jag inte blir indragen hehe.

Annons

Varför ens posta en bild på läppstift då? Jamen jag kan ju snacka om annat med det, t ex att anledningen var att jag vågade måla lite utanför, och i brist på läppenna hade en hudfärgad kajal som outline. Och sen lite highlighter på överläppen, ja inget av det är ju nåt man ser men det bidrog till lyxig känsla i stället för vanlig Nä jag är sämst på smink-känsla. Det känns ju lite töntigt att vara helt besatt av en sjuttonårings läppstiftslook men jag är glad att Noora visat mig vägen för det känns som att jag kommer ta till det röda läppstiftet som en humörhöjare dom dagar jag kanske inte orkar nåt smink egentligen. 

(0)
(0)
4 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar