Annons
Annons

Rodebjers vårkollektion


 

För några veckor sedan var jag och snokade lite i showroom på Rodebjers PR-byrå och fick syn på en klänning/tunika från nämnda märke som förvandlade mitt face där och då till hjärtögon-emojin. Ville ta alla möjliga bilder på den och slänga upp på bloggen direkt, men fick smäll på fingrarna eftersom kollektionen inte skulle släppas förrän i december. Frustrationen då, jag drabbades av vad jag skulle vilja kalla ett slags fashion-motsvarigheten till blueballs, och har tänkt på detta plagg varje dag sedan dess. Men a, så plötsligt är det december och kollektionen (samt frustrationens grepp om mina fashion balls) släpps och här kommer era favoritplagg inför våren nu är ni redo? Först ut: den där tunikan då. Eller allra först en klänning som jag gissar kommer bli poppis på olika bröllop i sommar. Men sedan min drömklänning.

Annons

Skärmavbild 2016-12-04 kl. 22.09.23

Till höger. Jeez Louise säger jag bara. Snyggt såhär, tänker även snyggt med en par jeans under om man vill klä ner den lite. Kan också funka som klänning tror jag, det där med vad som är tröja och vad som är klänning är det ju som vanligt vi själva som bestämmer, bevis på det till höger på bilden härunder. skarmavbild-2016-12-04-kl-22-09-45

Och den här looken då! Mmm vad sägs om att manspreada skiten ur en härlig kimono med tillhörande byxa i nåt snyggt glansigt svart tyg? Don’t mind if I do.

ss17_11skarmavbild-2016-12-04-kl-22-11-45

Gillar att den här kappan ser lite ut som en gi, alltså jiu jitsu-dräkten. Och blev själv förvånad över att den här rosa tröjan hamnade på min topplista, men blev verkligen tokig i det där snäckskals-/solfjädersmönstret. Som ni kan se på bilden här nere till vänster, shit vad jag vill ha en plint förresten, är det en blus eller shit vad snygg. Och till höger en klänning som för mig känns omöjlig pga gillar inte visa mina armar sådär men det var så sjukt fin bild att den var tvungen att vara med.

skarmavbild-2016-12-04-kl-22-10-48

(0)
(0)
2 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar