Annons
Annons

Vacay


 

Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Svart är skitsnyggt på sommaren också. Blandat med ränder och ädelstenstoner (..sa jag tydligen?) och smink som är snyggt på hy som är lite glansig av solskydd och svett. Vill apropå hy tipsa om att under semestern unna en liten enzym-mask som den här som exfolierar skonsamt och låter all fukt och alla serum tränga in bättre.

Annons

Tror aldrig förut jag på allvar planerat en semestergarderob, än mindre tagit ordet semestergarderob i min mun? Aja. Och jag svär att dom där tofflorna är fint arrangerade bredvid varandra egentligen, men när jag sparar ut collaget så hoppar den ena på sniskan, blir galen men hoppas detta inte förstör för er vision av vacay life.

Handväska, Balenciaga. Klänning med knyt på axlarna, & Other Stories. Läppstift, Tom Ford beauty. Mina absoluta dröm-top som jag aldrig kommer unna mig pga för dyr, Balenciaga. Jeans i culotte-modell, Stella McCartney. Plånbok i perfekt rosa ton, Prada. Lejongul bikini, Stell McCart. Lip 2 cheek, RMS beauty. Stickad tröja (vadå det blir lite svalare på kvällen ju), Ganni.  Tofflor med vad som ser ut som velour-yta (!!!), adidas. Och så världens godaste, as in doftar pepparkaka, enzymmask på det för vi kan ju inte låta bli att exfoliera bara för att vi har semester. Peter Thomas Roth.

 

(0)
(0)
2 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar