Annons
Annons

Permanentade fransarna i dag så saker pekar uppåt helt klart


 

Fasen vad fina ni är, blev skitglad för alla era kommentarer ang resevagn och ska lusläsa alla strax. Håller för övrigt med du som kommenterade att man inte ska hålla på att köpa nytt om man har en vagn som funkar men den är verkligen ett AS att släpa på och vi kommer inte få plats i hyrbilen om vi tar den. Tyvärr. Men vi lär ju köpa på Blocket så vi inte bidrar till onödigt mkt slit och släng.

Annons

I dag var lite lättare, gladde mig åt att

– hibiskusen blommar Mvh är visst en tant inuti, men skitsamma sjukt snygg färg om jag får säga det själv

– att ett paket med knoppar jag ska ha till ett skåp äntligen damp ner i brevlådan

– att blåbären är mogna så jag tvingade iväg hela familjen och Essa gick pch plockade blåbär och käkade som om vi var med i nån himla reklamfilmsinspelning för Sverige eller kanske att ha barn typ

Nu på kvällen har jag dessutom unnat en liten permanent ögonfransböjning samt färg. Har länge varit sugen på fransförlängning (eg är det väl bara extra fransar dom limmar på, dom förlänger väl inte per se?) men orkar inte lägga den tiden det tar (3h) just nu så jag bokade in det här light-alternativet på Rapide på Åhléns city i stället. Hon som utförde själva  framsböjandet sa för övrigt att förlänging skulle jag absolut inte göra för mina fransar räcker bra men dom är väldigt ”styva” (…eller bara glada att se dig?) as in svårböjda. Känner sån värme för folk som säger som det är och inte bara stryker medhårs. Återkommer med resultat!

(0)
(0)
3 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar