Annons
Annons

Packa mammas necessär


 

 

Den här sommaren har hänt nåt helt nytt med mig – jag packar i förväg?? Inför denna resa hela två dagar innan (…påbörjas packningen i alla fall, sen att jag inte blev klar förrän Dags att dra till flygplatsen är en annan sak). Tankar som dyker upp:

Annons

– Jag har alldeles för liten necessär, måste ha två stycken stora, eller en egen liten väska. Tidigare har jag liksom bara skrapat ner några random saker och resultatet av det är alltid att jag måste springa in på Apoteket i semesterorten och komplettera, därav är mitt badrumsskåp fullt av typ såna här linsvätske-flaskor på italienska etc.

– Har även svamp-kräm från Grekland *bjuder*.

– Hur många ansiktsmasker är rimligt att ha med? Man vill ju inte överpacka MEN på semestern är ju typ extra bra tillfälle att använda olika masker pga håller inte på med det vanliga harvandet på kvällarna.

– Här får ni mitt bästa tips: ta med er alla sample-krämer och produkter som ni hamstrat under året. Jag kommer bl a testa ny parfym vilket för mig är typ lika krävande som att testa ny bostad, det är så känsligt och viktigt det blir rätt.

– Önskar verkligen att fler märken gjorde mini-förpackningar av sina produkter, jag VEET att man kan hälla över i småburkar men tar ju typ en hel eftermiddag som jag inte har, plus mycket spill osv. Inte bara för när man reser med bara handbagage utan för att slippa kånka ett tusen kilo kräm.

(0)
(0)
6 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar