Annons
Annons

Osorterat ur bildmappen


 

Tröttnar aldrig på den här väskan. Inte på ringarna heller, är en Line & Jo-hoarder av rang men dom kommer även från Maria Black och ..nåt jag inte minns. Den med stenar som är öppen i mitten fick jag av mina syskon i födelsedagspresent, tror det är Cornelia Webb vilket jag skulle kunna dubbelkolla men låt oss kolla vidare i bildmappen i stället.

Annons

Flög till Sopot i Polen och föreläste tillsammans med Kalle på en kickoff i veckan. Det var svinkul, jag drog paralleller mellan träning och könshår men kan tyvärr inte dra d skämtet gratis ni får anlita mig som föreläsare helt enkelt.

Skärmdumpade denna från Insta av uppenbar anledning jag menar wow, Jennifer Blom. 

Polen! Ja Lufthansa är tyskt men inramad av polskt.

Min syrra och min onge. Kan dom sluta.

Och detta möte då!!! Jag och Sara Dahlström käkade frukost på Pascal, resultat i hennes tidning inom kort. 

Vaknade här i en sånhär förra tisdagen pga filmade.

Hatar inte våra linnelakan från H&M. Hatar inte han som har sovmorgon i dom heller. 

Här kan man också bo, vilket några som vi filmade med gör.

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar