Annons
Annons

Osorterat ur bildermappen – födelsevecka edition


 

 

Det är en skärmdump från en film så jag vet att bilden har katastrofal upplösning men jag var tvungen att ha med den ändå för den fångar min exakta känsla under birthday week – ”you GUYS!!!”. Kalle måste ha blivit helt utbränd av hur han tänkt ut och planerat och hållit i olika trådar med olika gäng. Och alla gulliga kompisar som ba fixat och donat och krigat på in i sista småtimmarna för att jag ska få en (flera!) kul utekväll. Aldrig känt mig så bekräftad! Nästan så jag börjar tro att även paret som ville värva mig till en trekant (mer om det i podden på torsdag!) var enligt Kalles plan. Tråkigt för alla andra att han för evigt höjt ribban för hur en födelsedag ska firas 😎

Annons

Än är veckan inte slut förresten, men den var tvungen att pausas pga att min mormor gått bort så jag behöver hjälpa till att greja med begravning.

(0)
(0)
5 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar