Annons
Annons

Öppen fråga till Dr Cakeman


 

img_0504.jpgHej Dr Cakeman. Ursäkta närbild men jag undrar en grej som jag glömde snacka med dig om när jag gästade din succépodd. Det handlar om mitt fayce, mer exakt mina påsar under ögonen. På bilden har jag sminkat mig typ rätt mycket (bas: Lumenes CC, lite rouge, lite ögonbrynsskugga, lite kajal), dock inte min vanliga concealer pga tycker bara det blir värre ibland när påsarna är för grova.

Annons

Frågan är såklart: hur i HELA blir jag av med dom? Säg inte som snubben inne på Face Stockholm sa när jag gick in där för att få nåt mot påsarna och han ba *spanar in mitt face noga* och sen säger att det inte är mina påsar som är mörka utan ”pannan som sticker ut och liksom skuggar ögonen”. (Man ba tack, plus bra försäljare du är lycka till m d). Finns det någon magisk kräm (antagligast inte), ska jag dricka mer vatten (tvivlar på att det hjälper eftersom jag haft detta problem typ hela mitt medvetna liv) , rensa njurarna eller typ lasra skiten (vet ej hur det skulle gå till men)? Mvh trött på att va en bag lady

(0)
(0)
23 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar