Annons
Annons

Omg jag har skrivit en bok


 

Förra hösten vid den här tiden startade jag ett instagramkonto som handlade om hur mycket jag kämpar med träningen (fast ändå får den gjord. Ibland). Nu är det en bok? Det är sjukt. Den är inte ute i handeln än, men ni kan förbeställa här hos Adlibris och här hos Bokus så kommer den v 39 om alla sköter sig!

Annons

Tyvärr syns inte med denna kamera hur snygg flourescerande orange (inte helt olik lacket som matchar med allt, det är en present från mig till alla trogna followers!) det är, det var mitt enda formgivnings-krav till den gode Martin Löfqvist som gjort formen. Och Emma har tagit omslagsbilden och Beata Holmgren har tagit alla bilder i inlagan och jag är svinglad för alla ovan för det blev sjukt bra faktiskt.

Här kommer lite valda tjyvtittar och fan vad svårt det var att välja ut lite för jag vill ju visa allt men då får jag sitta här hela natten. Så:

Den här är lätt med på topp tre bilder ur denna bok. 

Det är inte tråkigt att min bror Johannes som är psykolog med inriktning på KBT tipsar hejvilt om lite olika trick eller tankesätt man kan ha med sig längs vägen. Han är så vansinnigt bra på att ge en kunnig psykvinkel till sånt jag bara skrivit på känsla, och även förklara på ett sätt som är lätt att ta till sig.

Den här bilden är också med på topp tre. Dipp courtesy of Rydbergs (vitlök).      

Nej ni fattar inte: jag har med Whitney Houston på ett hörn.  

Och perfekt format är det också! Typ kvadratisk nästan! HANDVÄSKESTORLEK?!* Här ser man också att det är uv-lackat på omslaget. Mina svettdroppar i uv-lack, så vackert.

Nu däckar jag pga slut av life. Men fan vad roligt att boken är här, vill ni ska läsa den nuuuu.

*beror helt på hur stor handväska du har.

(35)
(0)
11 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar