Annons
Annons

Old timey illness


 

Här sitter jag och njuter under en ehm, livsbejakande väggmålning på ett curryställe på Brick Lane, lite lagom blek om nosen eftersom jag har BORRELIA. Japp, det var som jag (till slut) misstänkte. Har känt en skum värk i leder och muskler sedan några veckor tillbaka, vilket jag snackat med min svägerska Sara om.

Annons

Sedan upptäckte jag för ett par veckor sedan ett märkligt utslag på knät som inte försvann, och Sara la ihop det här och sa att det förmodligen var borrelia och att jag borde kolla upp, jag ba ok *kollade inte upp*. Men det försvann ju inte av sig själv, och borrelia kan ju bli rakt av farligt om man inte behandlar, så jag gick till läkaren som myste lite över att det var ett så solklart fall. Hoppas att det här förklarar att jag varit ovanligt sliten i kroppen på sistone, och att jag efter antibiotikakuren bounce-ar tillbaka upp starkare än ever. 

(0)
(0)
4 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar