Annons
Annons

Nytt liv på måndag


 

Inlägget innehåller reklamlänkar. Läs mer här.

Alltså jag snackar lite skit om att börja ”nytt liv på måndag” i senaste podden, men sanningen är ju egentligen att jag #relate nåt enormt på det också. Just nu känner jag så med träningsgarderoben, jag vill börja nytt liv med den vilket inte på nåt sätt egentligen går att försvara men det KÄNNS roligare (läs: mindre plågsamt, detta glas är alltid halvtomt mvh @i.hate.working.out) för mig att skutta iväg till gymet om jag har extra fresh kläder i väskan. Btw får gärna väskan vara ny också, och ett litet memo till dig själv är att detta verkligen inte behöver vara en gymbag bara för att den innehåller träningskläder. Såhär skulle min gymväska se ut om jag hade obegränsat med cash just nu:

Annons

Hoodie i kashmir, Filippa K. Totebag i skinn, Little Liffner. Body butter med apelsindoft obs viktigt för jag älskar krämer som doftar just apelsin, Biotherm. Glow Booster serum, Babor. Hårborste som jag blir galet nyfiken på hur den kan kosta så himla mycket (men nu på rea) den måste ju vara asbra, Mason Pearson.  Tights och top, Lucas Hugh. Ansiktstvätt som är en av mina allra bästa, som en oljig toner som bara *poff* trollar bort sminket, Clarins. Muscle tee, Reebok. Ultraboost löparsko och den sulan är ärligt talat den skönaste jag sprungit i (men finns ju i flera olika modeller), adidas.

(0)
(0)
(0)
7 kommentarer | Translate
 

Annons

 
 


Annons

Laddar