Annons
Annons

Night fight och sustainable shapes


 

D4A_1802Foto: Julia Dansarie. Allas outfit kommer från Aim’n. 

 I onsdags chockade jag mig själv (och Essa) med att gå på träningsevent i en fightinglokal. Alexandra Kamperhaug (fusk att heta Kamp-nånting i efternamn när man sysslar med fighting?) bjöd in några ladiez för att testa ett nytt träningskoncept som hon kallar night fight. Om jag ska våga mig på en recension skulle jag säga typ fyspass med slag på säck som var svinkul. Slut på recension. Jamen jag kan noll om fighting även om jag gärna låter mig fotograferas i såna miljöer. Eftersom jag har ett träningskonto på insta är det inte tråkigt med lite ny pepp på snabba fyspass, och Alex visade mig även ett sätt att bygga upp kroppen för att lära sig göra armhävningar sen så följ @i_hate_workouts och kolla det klippet om ni inte redan gjort.

Annons

D4A_1808

 

Träningen var typ såhär: slag, slag, squat, squat snabbt i en minut. Sedan nån magövning i en minut. Sedan en annan slagkombo, och t ex den där magövningen som Anja gör på bilden ovan. Så körde vi i 40 min tills svetten stänkte omkring oss. Så peppande att hänga med ett gäng tjejer som ba kör.

D4A_1995

Den här gillade jag svinmycket – in med fossingarna under säcken och situps och ett slag på vardera sida om säcken.

D4A_2009

En god sjöstjärna (nej övningen heter inte så), varför inte.D4A_2054

 

Här sitter vi som ljus och lyssnar på när Alex berättar om sitt camp Sustainable shapes som hon ska köra igång nu i fem veckor plus en dag – ”det finns en psykologisk anledning till just den extra dagen” – och det är alltså ej ett bootcamp som kör järnet i några veckor tills man aldrig vill träna längre, utan ett hållbart sätt att komma igång UTAN dieter och hets. Ni som redan följer I hate workouts vet att det gick som ett välbehagsrys över min rygg när hon sa det här. Läs mer på Alex site om detta.

D4A_2056

 

 

Tack Alex och alla coola tjejer för träningspepp <3

(61)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar