Annons
Annons

Nextory


 

 

Nu blir det reklamavbrott: Detta inlägg är sponsrat av Nextory, som himla gärna vill bjussa er, läsare av denna blogg, på en gratismånad. Erbjudandet hittar ni i slutet av posten.

Jag har tidigare inte varit helt hooked på e-böcker eftersom jag är en läsnörd och har en tendens att romantisera fysiska böcker, hur dom luktar och så. Klipp till: jag får barn. Och hinner läsa typ tre meningar åt gången. Så nu har jag fattat vikten av en god ljudbok, eftersom jag kan irra runt med allt jag vill hinna göra medan Essa sover OCH läsa samtidigt. Eller lyssna, menar jag. I dag har jag t ex lyssnat på Elaine Eksvärd fd Bergqvists Snacka snyggt medan jag skruvade lite på en garderob. Förresten så ska jag ju även erkänna att jag är en otålig läsare/lyssnare så jag började även lyssna på Amy Schumers The girl with the lower back tattoo. Och just nu ungefär medan jag skriver det här lyssnar jag på Clara Henrys Ja, jag har mens, hurså? MEDAN jag ordnat med lite plock till veckans sneakerfest.

Annons

Ni märker ju att en räddning för otåliga such as myself är att Nextory har tusentals titlar så jag har mer eller mindre läst litegrann i typ tjugo böcker dom senaste dagarna. Beslutsångest illustrerad i ovan bild, hehe. Tone Schunnessons Tripprapporter finns, Sandra Beijers böcker finns, Bodil Malmstens debut finns, hela Elena Ferrante-sviten finns både som ljudbok OCH text. Dessutom är dom tillgängliga offline så rätt smart när en är ute på en liten resa så slipper halva väskan tas upp av bok.

Så gå in och haffa er gratismånad hos Nextory HÄR. OBS! Se till att koden BRITA står med som kampanjkod (ska vara förprogrammerat men en vet aldrig). Det är ingen bindningstid så om ni inte känner att det var nåt för er så är det bara att cancellera (är det ett ord?) innan den där månaden är slut, antar jag.

(10)
(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons

 
 


Annons

Laddar