Annons
Annons

Minimarket x Rörstrand


 

I morse var jag på nyöppnade Pom och Flora på Odengatan där Minimarket visade upp sitt samarbete med Rörstrand. Dom har alltså gjort porslin av ett Minimarket-print, och hela kollektionen dukades upp med frukost i, i en lägenhet som ligger längst inne i Pom och Floras lokaler, ok det här kanske ni skiter i men kul att ha en lägenhet innanför köket och en riktigt snyggt inredd sådan också. Annan viktig trivia är att jag i samband med detta även åt min första acai (hittar inte ens c med krok i mitt tangentbord) bowl. Jag är ju granne med Sofie, som har Minimarket tillsammans med sina systrar, så jag har redan spanat in mina favoriter i kollektionen och det är sweatshirten som har en tillhörande bralla som tyvärr inte finns på bild här. Men perfekt julklapp ju! Dom små espressokopparna kan man ha som en vanlig skål t ex till tacos eller ja, det där löser ni säkert själva. 

Annons

Lite besides the point men Aaltos tevagn/sideboard kan jag gissa väcker en del habegär det med. 

Vardagsrummet är inte fult inrett alls. 

Minimarketgänget i mitten <3

Vågar man gissa att det är en Melimeli-matta här kanske? Sjukt fin. 

(0)
(0)
1 kommentar | Translate
 

Annons
Annons


Laddar