Annons
Annons

Metoden som kommer lösa allt?


 

Ok, d KAN va en genomskinlig ursäkt att få visa en snyggbild på mig med glasögon, men jag ville visa en gammal bild där jag tyckte mitt hårgame var starkt. Inte den bästa men tog så lång tid att kolla gamla bilder. Poängen är att mitt hår kändes härligt och friskt men det gör det inte längre och därför är jag igång med balsammetoden nu.

Annons

Jag har hört talas om den innan pga lever inte under en sten (att blogga på Elle är väl den diametrala motsatsen till att bo under en sten när det kommer t skönhet) men det var inte förrän i somras då alla runtomkring mig ba *körde balsammetoden* och *hade helt amaze hår*.  Det som tilltalar mig mest är att mitt hår post graviditet blivit torrt som fnöske, och jag hoppas att alla metoders moder ska råda bot på detta. Nu vill jag veta: har ni testat? Och är det som att ni aldrig vill återvända till ett liv med schampo igen?

(0)
(0)
(0)
22 kommentarer | Translate
 

Annons


 
 


Annons

Laddar