Annons
Annons

Måndags-måndag


 

Har haft så vansinnigt dålig dag i dag, har jobbat och gjort ärenden och känt mig som fulast i världen plus sämst. Och min dator har verkligen gått sönder, på riktigt, Vilket har sinkat mig som fan och jag har liksom inte utrymme för att ordna med en ny. Bilden är från i lördags, då var det muntrare tider.

Annons

Det här rör sig i mitt huvud just nu:

– På lördag åker vi till franska rivieran! Det är ljuset i min tunnel. Vi har hyrt ett hus med några kompisar, det kommer inte vara tråkigt.

– Nämnda resa kräver en resevagn. Krav: kunna ligga någorlunda platt, eftersom det enda E använder vagn till är att sova i, och hon sover ofta på sidan. Ni som vet så mycket, ni måste ju ha bra tips här tänker jag?

– Unnade mig ett Ganni-set pga nämnda rövdag. I siden. Det är så vansinnigt snyggt, längtar tills jag kan ha på mig det så ni får se.

– Unnade även en bikini. Gick hon och shoppade en bikini på en dålig dag, otroligt intressant val av självskadebeteende, tänker ni nu? Ja men min dag var så dålig att den inte kunde bli värre, så jag provade bikinin och den passade och den var på rea. !!!

– Alla era goa stalltips på temat flygresa med barn är otroligt välkomna.

 

 

(0)
(0)
24 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar