Brita Zackari
Brita Zackari är programledare, författare och poddare – och mamma till Essa och Björn. När hon inte bloggar brukar hon föreläsa, podda och hänga på sitt torp. Hon har även skrivit boken ”Jag hatar att träna”. Brita älskar hudvård (och framför allt krämer), avgudar Beyonce och kan ta 120 kg i marklyft. Det här bloggen handlar ungefär om det.
Annons

Ibland hugger det till för jag saknar förra torpet så mycket

Annons

Det ligger bara ett par kilometer härifrån, och vi åker förbi avtagsfarten in till dess lilla skogsväg varenda gång vi åker någon stans.

Kommentarer till “Ibland hugger det till för jag saknar förra torpet så mycket”

  1. Åsa skriver: 18 maj 2020 kl 12:28

    Förstår att man kan sakna en plats så mycket. Sista gången jag åkte från vårt gamla torp började min hund sorgset yla i bilen. Hon låter aldrig när man åker bil, har aldrig gjort det varken förr eller senare, men just sista gången jag lämnade torpet gjorde hon det. Tänk så mycket en hund kan förstå.


Dela på:
Laddar
https://brita.elle.se/vildapel/