Annons
Annons

H&M Studio ss16


 

cq5dam.web.2400.1600

Det finns ju en del plagg i nya H&M Studio-kollektionen som man inte direkt skulle kasta åt skogen. Min absoluta favorit är nog conscious collegetröjan med dragsko i sidan här ovanför, men det är oklart om jag kommer kunna göra trosa-och-ryggsäck-looken rättvisa när bebi är ute. Säger inte att det är omöjligt, det sitter kanske mest i mitt eget huvve? Om jag VILL att trosa-och-ryggsäck-looken ska funka så ska jag nog FÅ trosa-och-ryggsäck-looken att funka. Nån frågade mig förresten hur jag tänker klä mig efter graviditeten och jag har ärligt talat inte tänkt på det mer än fem sekunder, hade liksom tänkt hoppa i samma gamla vanliga kläder. Nu har jag dock fattat att ska det ammas så ska det gå att flasha tuttarna på tre röda så det blir väl att ha samma som jag har när jag går ut och festar? Skoja. Nej men den här koftan till höger borde ju funka rätt bra då? Den och ett Boob-linne under? På underkroppen har jag som sagt trosa bara, och sedan några av dom där sandalerna som jag måste ha bägge paren.

Annons

HM_conscious_sweater

HM_conscious_sandal

 

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar