Annons
Annons

Heta skor på rea


 

Skärmavbild 2015-12-28 kl. 22.02.03

Hittills har jag faktiskt inte köpt en enda grej pga verkar respektera mina regler för rea alltför mycket? Men det betyder ju inte att jag inte unnar er att hångla upp rean som vore det en våt tonårsdröm.

Annons

Här är några skor jag tycker ni kan ta en extra titt på, alla i kategori två, dvs till ca 80% rätt vanliga basgrejer men med en detalj som gör dom så mycket mer. Isabel Marant-sneakersarna i klassisk modell har fått mönstrad päls, en klassisk herrsko med HÅL i finns att hitta hos La Garconne och ett par ankelboots i helt vanlig modell sånär som på den helt utflippade sulan (som vi ju älskar??) hittar du hos & Other Stories. Klackisarna är dock rätt straighta och hamnar i kategori ett, ett himla vinnarköp som går att ha till exakt allt som alltid kommer ställa upp för dig. Som Ross för Rachel. Det här paret är Stella McCartney, men jag har ett par liknande i vanligt skinn av Alexander Wang (fyndade på rea för typ en tusenlapp obs) och dom är aldrig fel. Dyra skor är också mer bekväma har jag märkt/intalar jag mig själv.

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar