Annons
Annons

Hej från bubblan


 

 

Jag räknar kallt med att jag har er förståelse för att jag helt och hållet gått in i bubblan. Finns sjukt mycket om dom senaste dygnen som jag vill berätta och det kommer jag göra in due time. Och sen finns det massor som jag aldrig kommer kunna sätta ord på, t ex endless love och känslan av att sakna ihjäl sig efter denna lilla trots att hon ligger och sover precis bredvid.

Annons

Just nu har jag dock en del gravid-inlägg kvar, var så säker på att jag skulle gå över tiden minst en vecka, som jag tänkte beta av innan jag ger mig in i post förlossnings-snacket. Förhoppningsvis alldeles strax kommer jag fatta hur dygnsrytmen är och när jag kan blogga. Under tiden undrar jag lite om det är nån som har tips på bra amningsplagg som ändå är vanliga kläder? Jag och mina bröst undrar. Puss.

(143)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar