Annons
Annons

Got a little cheddar


 

Såhär såg jag ut i onsdags, alldeles för varm för övrigt, i cheddargul (ELLEs Jenny Fredrikssons ord!) tröja och klänning från H&M, och skor från Stella McCartney. Det är för övrigt en favoritkombo på färgskala att klä sig i: knallig färg plus dov färg.

Annons

Alla märken har inte regelrätta visningar på fashion week btw – Filippa K hade t ex flyttat in i en svit på Grand Hotel och så fick man komma förbi och bläddra lite i kläderna. Jag hittade en hel del favoriter, bland annat två gå-på-bröllop-klänningar (jag VET att ni kommer fråga mig i vår) och en kostym i perfekt rosa.

Halloj!

Här är ena klänningen, en draperad historia med dubbel kjol och slits för lår. Ni kommer slåss om den jag lovar.

 

(0)
(0)
(0)
3 kommentarer | Translate
 

Annons

 
 


Annons

Laddar