Annons
Annons

Fokus på tuttarna


 

Läsaren Eli tipsade mig om en jacka apropå att jag gillar plagg som fokuserar på tuttarna:

Fick scrolla som fan för att hitta hit (alltså till det här inlägget, reds anm), men titt! Tuttfolkus finns även i höstens jackform:

Annons

Bobo Choses womens collection

Bobo choses Eyes jacket

Och jag älskar denna info eftersom jag 1. Inte visste att Bobo Choses ens gör vuxenkläder, gillar deras barnkläder som Essa iofs enbart fått i present en gång men i alla fall 2. Det var en kort fuskpälskjacka och jag älskar ju det?! Kan jag dock få medhåll på att det ser ut som att man har en platt och lång strutpatte med megastora bröstvårtor? Fint att alla med såna boobs äntligen får lite recognish?

(0)
(0)
(0)
4 kommentarer | Translate
 

Annons

 
 


Annons

Laddar