Annons
Annons

Fläker ut vårt hem


 

Lästips om ni vill uppleva hur det är att gå runt i vårt hem och smeka alla våra saker med en fuktig hand – dröm för alla stalkers! – är senaste Plaza interiör. Jag var supernojig för detta i och med generell nojja för intervjuer pga blivit bränd, samt Ljust och fräscht-inflationen i inredningsreportage med teppanyakihällar etc. Var rädd att dom skulle lyfta mina smörigaste sägningar som stora citat (typ vi älskar att resa) och bad specifikt om att dom skulle lyfta dom konstigaste i stället. ”Det finns bra material för det” sa skribenten Louisa Hammarbäck och ba körde. Känner sådan värme för henne nu, alltid drömt att figurera i en artikel där det står i kursivt att jag är galen. På sant alltså. Låter Kalles bästa citat förbli ospoilat här som en extra julklapp till den som läser magasinet.

Annons

Så fina bilder och styling av mina buddies Ulrika Nihlén och Ida Lauga. Älskar särskilt den på mig och Essa där jag har drömmiga topen som jag fortfarande håller ett krampaktigt tag om men aldrig bär 🙁

(0)
(0)
5 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar