Annons
Annons

Finmatcha sneakers såhär


 

I fredags droppade Eytys nyheten att dom i ett samarbete med Net-a-porter gjort en sneaker i midnattsblå sammet. Fick svettningar direkt och gjorde en plocksida som en ren överslagshandling. När jag var klar och nyktrat till kom jag på att jag fått en kommentar av en läsare att jag borde tipsa om hur man kan klä sig jobb-fint utan att släppa sin sneaker. På sätt och vis är det ju det jag gör i det här inlägget men det tål ju att upprepas och då kom jag på att jag borde ha en temavecka med sneakers. Så den börjar nu! Tänkte bl a gå igenom vilka som är dina sneakers bästa klädkompisar, lite olika trick för att inte se ut som ett barn när du har sneakers, samt lite tips för jobbet såklart. Och först ut är alltså dom midnattsblå sammetsskorna som jag helst skulle matcha såhär:

Annons

Matcha_sneakers_1

Mössa, Monki. Stickad grå tröja och byxor, Lisa Yang. Ärmlös kappa, eller är det en lång väst? Oavsett vilket ett drömplagg som jag måste komma mig för att slå till på denna säsong äntligen, Rodebjer. Jeans som jag tipsar om här (och har klippt av en bit av benen på), Weekday. Stickad tröja med ”ädelstenar”, Kenzo x H&M (en favorit ur det samarbetet!). Skjorta med prickar, Monki. Blus med puffärm, & Other Stories. Ryggsäck, Kenzo x H&M.  

 

 

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar