Annons
Annons

Essa 2 månader


 

I dag är det två månader sedan jag blev mamma, och min lilla gosbjörn är alltså två månader ”gammal” nu. Sjukt ju. Själv uppskattade jag att läsa igenom vad Agnes skrivit om hennes dotter när hon nådde samma ålder (och för varje ny månadsfödelsedag, kolla in!), något som stämmer rätt bra på Essa också. Kan lägga till att det sedan typ två veckor tillbaka är så sjukt mycket roligare att hänga med henne eftersom hon börjat le och skratta och vi har mer av en kommunikation. Känns som att man kan skämta med henne och visa henne grejer som jag vet hon kommer tycka är grymma (typ plastpärledraperiet i stugan som E tyckte var totes amaze). Apropå det fick jag en kommentar av Angelica som jag undrar över:

Annons

Hoppas på att få börja följa med på dina dagar som nybliven förälder. Känns just nu att du istället stängt av och delar inte med dig någonting istället, vilket ju är tråkigt för vi som följt dig här har ju sett fram emot att läsa om den här tiden. 🙁
Är ni flera som känner såhär? Vet inte riktigt om ”följa med på [mina] dagar som nybliven förälder” är så intressant, många dagar är ju liksom bara amning och blöjor och då känner jag att jag i så fall hellre bloggar om tips på bra amningskläder. Jag har aldrig varit någon som bloggar om exakt vad som händer på dagarna, men ”stängt av” har jag väl inte gjort? Fråga gärna om vad du vill veta!

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar