Brita Zackari
Brita Zackari är programledare, författare och poddare – och mamma till Essa och Björn. När hon inte bloggar brukar hon föreläsa, podda och hänga på sitt torp. Hon har även skrivit boken ”Jag hatar att träna”. Brita älskar hudvård (och framför allt krämer), avgudar Beyonce och kan ta 120 kg i marklyft. Det här bloggen handlar ungefär om det.
Annons
I betalt annonssamarbete med La Roche-Posay

En stark duo mot höstglåmig hy

Mitt samarbete med La Roche-Posay fortsätter och det är ett som jag verkligen är stolt över tack vare deras otroliga produkter. Att produkterna är så bra är ingenting jag bara går och tycker utan här finns även dokumenterad effekt.

Tror aldrig jag får så mkt frågor om vilka produkter jag använder som när jag tagit nån selfie efter jag grundat med solskyddet Anthelios och sedan lagt en bas av Toleriane färgad dagcreme på det. Det är det enda smink jag har på bilderna, vilket jag ångrar lite nu för ögonen ser helt tomma ut men jag ville att ni skulle fatta att det är äkta. Toleriane färgad dagcreme passar alla oss som inte vill ha så mycket smink men som ändå vill ha en jämn hudton ibland.

Jag önskar verkligen att jag hittat La Roche-Posay som tonåring då det finns massor med produkter för hud med tendens till acne och vi som vet vi VET hur jobbigt det är att ha en smärtande infekterad sårig hy och där hade La Roche-Posays produkter kunnat funka bra som ett komplement till dom medicinska behandlingar jag genomgick. Jag skulle säga att anledningen att jag ens bryr mig så mycket om hudvård som jag gör idag är pga min acne. Det finns inget som hämmat mig mer, inget som fått mig att må så dåligt som min dåliga hy. Såklart är jag inte helt fri från utslag idag och ibland får jag skiftningar i hudtonen som gör att jag psykologiskt slungas tillbaka men då kör jag ansiktscocktailen ovan så är det klart.

4 kommentarer till “En stark duo mot höstglåmig hy”

 1. Tracy skriver: 15 september 2021 kl 08:50

  Hallå, glimmande guldface ju! Och du dina örhängen har jag spanat på länge nu, liksom perfekt storlek, var hittar jag?


 2. havuz kimyasal ürünleri skriver: 15 september 2021 kl 16:19

  We should take care of our skin, especially in summer, to protect it, pool chemicals are very important when using the pool. e havuz market


 3. havuz kimyasal ürünleri skriver: 15 september 2021 kl 16:20

  Havuz bakımında ve yapımında kullanılan havuz ürünleri ve havuz lambası blog sayfası ziyaret ede bilirsiniz


 4. Anni skriver: 22 september 2021 kl 10:37

  Så grymt tips ! Tack , jag beställde hem direkt då jag har atopisk hud med eksem just i ansiktet då och då så passade den här perfekt, har redan testat.


Dela på:
Laddar