Brita Zackari
Brita Zackari är programledare, författare och poddare – och mamma till Essa och Björn. När hon inte bloggar brukar hon föreläsa, podda och hänga på sitt torp. Hon har även skrivit boken ”Jag hatar att träna”. Brita älskar hudvård (och framför allt krämer), avgudar Beyonce och kan ta 120 kg i marklyft. Det här bloggen handlar ungefär om det.
Annons

En favoritbutik jag aldrig besöker

För min egen del var planlös butiks-browsing en av dom första sakerna som rök i och med corona. Att lite slött glida in i en butik och fingra på saker, kanske köpa nån liten oklar grej som man absolut aldrig tänkt innan att man ville ha men som ändå är en sån som man blir glad varje gång man ser och kanske är en sån som gör ens hem till roligt och personligt. Just såna grejer finns på Tambur på Söder i Sthlm. Och dom gör det så bra att ha butik, verkligen skapat ett ställe där man vill gå runt och pilla. Men pga ovan anledning (och, tag, pga ettåring) har jag dels varit där totalt kanske två ggr eftersom jag upptäckte den i februari typ, det var då jag tog bilder så kanske har dom gjort om helt fult nu, ingen kan veta säkert! Tur att det finns en webbshop.

Annons

Annons

Blev tokig i randiga lampan som tyvärr var extremt svårfotad. Vet inte alls var jag ska ha den dock så blir inte sur om ni köper samma.

Dela på:
Laddar