Annons
Annons

En bralla fyra looks


 

Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

Eftersom jag hatar att släpa runt på för mycket grejer (ehm, vissa essentiella necessär-grejer undantaget) har jag blivit i det närmaste BESATT av att packa lätt. Drömmer därför om en parallell verklighet där t ex denna Dagmar-bralla vore min så jag kunde ha på mig den en hel långweekend och bara byta lite grejer runtomkring beroende på vad man ska på för grej.

Fancy middagVirkad bustier, & Other Stories. Sammetsklädda klackar, Saint Laurent. Klubbnatt: Ring med huggtänder, Maria Nilsdotter. Body med cutouts, & Other Stories. Sneakers, Stella x adidas. Dagsutflykt: T-shirt med nipplefokus, Monki. Rosa sneakers, Common projects. Beach: Lack-totebag, Balenciaga. Skjorta i ekologisk bomull, Gina tricot. Slippers, Filippa K.

(0)
(0)
1 kommentar | Translate
 

Annons
Annons


Laddar