Annons
Annons

Deprimerade höstansiktet – möt dina nya BFFs


 

DSCF1787

Det har dragit ihop sig till den tid på året då din hy går in i sin gothigaste fas. Visst, den är ännu inte lika transparent blå-blek som mitt i det djupaste midvintermörkret. Nej, den har det värre än så, för den har mörkret och kylan framför sig. Det är inte konstigt om din hy vid det här laget går in i en svår depression. Som över en natt är det bara en skugga kvar där din otvunget levnadsglada sommarhy en gång var. Sånt som vanligtvis gör den glad – en peeling, en fuktmask – verkar ha tappat sin verkan. Den känns blekare och blekare, nästintill apatisk. Det känns hopplöst, jag vet, jag har varit där. Tidigare i dag faktiskt. Och vet du vad jag gjorde då? Då presenterade jag mitt face för Biodefense Multi Nutrient Youth Oil, och sedan ovanpå det Biohydrate Thirst Relief Vitamin Serum. (Ok, inte bara i dag, som ni ser har jag kört på rätt kraftigt med dessa de senaste dagarna). Och det är såklart en lång väg tillbaka till glowet, men jag måste säga att min hy inte har mått så här bra sedan mitten på juli. Så ge inte upp, alla höstansikten därute. You can do it, put your oil and serum into it.

Annons
(0)
(0)
3 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar