Brita Zackari
Brita Zackari är programledare, författare och poddare – och mamma till Essa och Björn. När hon inte bloggar brukar hon föreläsa, podda och hänga på sitt torp. Hon har även skrivit boken ”Jag hatar att träna”. Brita älskar hudvård (och framför allt krämer), avgudar Beyonce och kan ta 120 kg i marklyft. Det här bloggen handlar ungefär om det.
Annons

Den ultimata klädguiden för gravida som inte vill ha en gravidstil

Ok, så det här med att klä sig under graviditet visade sig vara tusen gånger svårare än vad jag hade trott. För när man väl vågar sig in på gravid-avdelningen hos ens lokala klädhandlare så upptäcker man snabbt att där frodas saker vi inte sett på flera år i verkligheten, typ empire-snitt och oklara tunikor. Ännu svårare är om möjligt amningskläder, men nu bryr jag mig å andra sidan inte lika mycket pga glad om jag bara får duscha dagligen. Men jag har ändå genomlidit runda fyrtio veckor av undantagstillstånd i garderoben och här har jag satt ihop ett inlägg om hur jag tänkte för att stilmässigt få fortsätta vara mig själv, även fast jag råkade vara gravid. Ett låååångt inlägg som typ tog flera dagar att komponera mellan amningar blöjbyten etc så varse-fucking-goda, riv ut från internet och spara.

Annons

Första trimestern (t o m v14)

Alla kroppar är ju förstås olika men jag tror det är ganska safe att säga att man själv tycker att magen syns lååååångt innan alla andra gör det. Vissa får dock mage rätt tidigt, särskilt med andra barnet. Har jag hört, makes sense. Men med det sagt. Första trimestern handlar väl mest om att dölja magen, vilket på sätt och vis är sjukt men ja, för att slippa berätta för folk man inte känner så bra kanske. Det där gör ni ju dock helt hur ni vill med. Jag har antagligen redan berättat om hur orolig jag var att nån skulle se att jag var gravid på Kristallen trots alla ränder hit och dit, rätt överdriven oro kan man ju konstatera såhär i efterhand. Men en grej vi alla lärde oss av det är ju att Rodebjers Simi pant funkar på en liten mage om man drar upp dom lite så knappen hamnar ovanför putet. Dock kanske lite väl retigt att köpa ett par som man bara kommer kunna ha i några veckor och sedan få sukta efter i ett halvår typ. En sak du dock inte kommer ångra är att skaffa ett par riktigt bra gravidtights redan nu. Och en pennkjol i trikå om du inte redan äger. Även om magen inte syns för andra så vill man inte direkt ha saker som skär in i midjan (eller ja, i alla fall inte där den brukade vara, den flyttas ju uppåt) och alla jeans, i alla fall dom med vanlig midja, kan kännas sjukt obekväma. Jag körde dock rätt länge med ett par jeans med hög midja som jag köpt ett nummer för stora (pga att dom inte fanns i rätt storlek) så det är ett tips. T ex som dessa från & Other Stories, och är det förresten Kajsa Grytt på bilden? Eller dom till höger från Gant. Jag skulle kombinera med en lös skjorta (vit, svart eller denim) och ett par cleanare sneakers. Men obs denna jeansidé gäller alltså för för stora jeans, tvinga ej in gravidmage, om än liten, i onda jeans.

gravidkläder_1

Annons

Annars funkar det ju rätt bra med brallor som sitter mer på höften, såna funkar ju längre in i graviditeten och till högklackat om en ska på fest. Unna högklackat nu medan du fortfarande orkar/ har osvullna fötter. Generellt skulle jag i det här stadiet satsa på en siluett som är stort upptill och antingen tightare nedtill, eller stort där också. Jo, och vad gäller maskeringen av magen om du är intresserad av en sån så är ju typ en skinnjacka (som t ex den från Filippa K GALET SNYGG) eller en kavaj eller generellt vad som helst som tar uppmärksamhet en bra grej. En grej som jag också tycker tog över ens medvetande helt och hållet denna period är hur himla ömma och kliande bröst man fick. Unna därför en mjuk bh utan några som helst sömmar eller byglar och JA jag vet att det är omöjligt när en har lite större bröst men nu är det såhär en liten stund, du får sluta småjogga efter bussen helt enkelt. T ex klassiker som Calvin Klein kan göra ett jobb här, eller varför inte redan nu köpa en sport-bh från Boob, så skön pga noll skav och praktiskt att en kan amma med den också, även om amning just nu känns som en evighet bort jag vet.

Gravidkläder.001

Skinnjacka, Filippa K. Vita skinnsneakers, Eytys. Den här geniala klänningen från Stylein sitter åt där man fortfarande typ har sin vanliga kropp, men med extra space runt magen – skitbra både med sneakers och klackar. Solglasögon, EoE eyeglasses. Vändbar sweatshirt med kattdjur drar fokus från ev babybump, & Other Stories. Klackar Aquazzuras Sexy Thing finns hos Nathalie Schuterman.  Loosefit jeans med prickar, Stella McCartney.  Stickad tröja med olikfärgad baksida ger lite stök som tar fokus från mage, Hunkydory. Smokingbyxa, Gant. Gul blus med knyt på magen, Zara.

Andra trimestern (v15-v28)

Är det nu vi ska prata gravidjeans? Ok. *laddar* Hm. *laddar lite till, brygger en kopp te och hämtar en pläd till dig*. Efter en hel graviditet (mvh på övertid) så tycker jag att jag har tillräckligt med erfarenhet för att säga: Jeans (som du känner dom) och du kommer behöva gå skilda vägar ett tag nu. Försök inte kämpa emot. Du kan envisas men det kommer inte vara samma sak – eftersom magen är större än höfterna så kommer jeansen leta sig neråt och du kommer oundvikligen få hängröv samt behöva gå och dra upp jeansen hela. Tiden. (Älskar du hängröv samt har som fritidsintresse att gå och dra upp brallor hela tiden: Grattis, hoppa till nästa stycke) Så antingen kör du häng med flit aka boyfriend-modell på jeans (även om jag är emot det uttrycket pga så heteronormativt), kolla så fint Emma Elwin bär upp det. Så kan man ha i några veckor och det är toppen, jag hade mina Acne pop tills linningen började trycka mot bebi och då var det inget kul längre, men det har nog att göra med hur barnet ligger. Vissa har sina vanliga jeans och sätter en gummisnodd mellan knapphålet och själva knappen. Jag är absolut inget fan av det utan blir tvärtom extremt provocerad av påhittet  – jeansen har ju fortfarande inte så mycket att haka upp sig på, och det blir ett jäkla dra-upp:ande ändå. Det närmaste du kan komma ett par vanliga tighta jeans är gravidjeans som sitter under magen. Som har en mjuk mudd eller trikå-kilar i sidorna. Jag ska dock vara ärlig och säga att det blir en del nedhasande i rumpan ändå.  Jag hittade dock ett par asbra från Lindex i lite vaxad kvalitet, verkar inte finnas online men kanske i butikerna. Dom viker jag ett varv i linningen för att dom inte ska hasa. Funkar ok.

Annons

Näe, nog med deppen nu. Det här är ju ändå din stilmässigt mest göttiga period under graviditeten. Vi skulle kunna kalla den för anything goes-fasen. (Anything utom jeans goes-fasen menar jag). Tröjor måste visserligen vara lite längre för att inte hasa upp över den växande magen, men säkra med en lång tröja eller linne underst så kan du ha dina gamla vanliga ett bra tag till. Jag har den här tunna i merinoull fast i vitt, både linne och t-shirt, som jag burit under exakt alla vanliga tröjor och skjortor, för att slippa glipa. Och kom igen visa kulan, det är så fint ju.

Gravidstil

Här är två outfits jag tyckte extra mycket om sådär i början med lillmagen. Den till vä består av mina älskade Stella-skor, vida gravidtights från Lindex, asgammal tunn stickad tröja från Zara, dunbomber från Acne och mössa i kashmir från J Crew herr. Till höger sportar jag varsityjacka i ull från Gant, halvtransparent tröja från Weekday, skinnkjol från Dagmar och herregu vad jag hade den ofta, solglasögon från Nividas. Och i påsen är det kardemummabullar för LORD vad jag käkade såna typ v 22 – 31.

gravidfashion

Här är bevismaterial A för att man inte alls behöver ha gravidplagg så länge det finns stretch. Det här är en helt vanlig klänning i tjock trikå från Lindex och jag hade den inte bara under denna period utan även dagen innan förlossning. Figurnära stretchklänningar, jag älskar er.

Annons

I den här perioden av min graviditet utvecklade jag även klädkonceptet som jag med er tillåtelse skulle vilja kalla Mimaren – en bas av svart tight tröja och dito brallor. Alltså en sån som låtsas vara instängd i en glasbur, inte en sån som mimar till en låt, även om det såklart är fritt fram för dom att klä sig så här också. Detta svarta kit är ens bästa kompisar från och med nu och en bra bit in på amningstiden också.

Gravidkläder_2

Känner du att det känns överkurs med den här amningstopen från Boob redan nu (du kanske inte ens planerar amma, det där lägger jag mig inte i) så finns såklart billigare alternativ utan matningsfunktion. Jag är väldigt stort fan av Boobs Once on never off-leggings, som faktiskt har ett helt rimligt namn. Vet ogravida som har dessa som mysbrallor. Dock är dom inte helt tjocka, så om man ska ha dom i stället för byxor skulle jag rekommendera en strumpbyxa under. Dom bästa strumpbyxorna är f ö från Lindex, den här modellen är den enda jag provat som inte hasar ner så man måste göra grodan stupikvarten. Bilden i mitten har inget med saken att göra förutom att den visar lite hur det är tänkt – du grundar med basen som vore du en mimartist, och sedan hänger du på olika roligare plagg utanpå. Det kan vara vad som. Finns typ ingenting som inte passar detta kit? Även skomässigt.

I övrigt körde jag extremt mycket tight. Jag tycker helt enkelt det är sjukt snyggt att vara gravid, och att visa det. Dessutom kan du köra på med väldigt mycket av dina gamla plagg som har stretch eftersom magen inte är sådär gigantisk än.

Gravidkläder.004Randig jacka, Isabel Marant. Off shoulder-top i ullblandning, ser sjukt lång ut här förresten men är inte tunikalängd utan bara tillräckligt för att dra över mage, H&M. Baseball-tshirt, & Other Stories. Vid gravidbralla, Lindex. Pilörhänge, Line & Jo. Grön klänning med smala blå ränder, H&M. Sneakers, Stella X adidas. Rosa tröja, Isabel Marant. Joggingbralla, Filippa K.

Annons

 

Gravidkläder.005

Randig klänning, H&M. Platåklackar, Üterque. Gul bh, Ganni. Röd t-shirt, Weekday. Broderad top, Isabel Marant. Mockajacka, Dagmar. Puderfärgad tröja, FWSS. Stickad tröja, Filippa K. Strumpor med snabbmatstryck, Monki. Skor, Stella McCartney.

Tredje trimestern (v29-v40+)

Ja hej, nu börjar det för vissa vara slut på det roliga och början på nedräkning. Själv kände jag mig ovanligt chill med tanken på att kroppen skulle fortsätta växa ända in i v 40… tills jag förstod att både v v41 och v42 och tillochmed v43 existeraroch började fiska hos min barnmorska efter olika igångsättningstrix. Jag hör ändå till dom få som inte hatade denna period, men ROLIG rent klädmässigt är den ju inte. Roligt var dock att jag hade ett par Gant-mjukisbrallor som jag ändå kunde ha, lite trivia är att jag hade dom när vi åkte in till förlossningen. Och här har jag den där långa t-shirten i merinoull underst, den från H&M som jag tog upp i andra trimestern.

Annons

Skärmavbild 2016-03-29 kl. 19.51.33

Kashmirtröja, Dagmar. Mjukisbralla, Gant som sagt. Guldsneakers, Acne.

För den här perioden vill jag lansera ännu ett…tja, kanske inte koncept, men tre klädesplagg som jag mer eller mindre bodde i under dom sista veckorna. Kan vi kalla detta dom Tre musketörerna of tredje trimestern? Dock skulle jag vilja rekommendera att du inte väntar ända tills dess innan dessa inhandlas, eftersom dom kan göra ett bra jobb även i andra trimestern. Men dom presenteras här i tredje trimesterns avsnitt eftersom det är här du kommer vara riktigt tacksam för deras existens. Voilá:

Gravidkläder.007

Stickad oversize ylletröja Deborah, Acne. Collegetröja med otippat mkt plats i, Back. Sidenskjorta med bra vidd, H&M.

Annons

Ja, och i övrigt då? Ja nu är det väl dags att köpa aktier i trikå, för det är det du kan ha nu. Och på sin höjd en kaftan (mimar-basen hänger såklart med fortfarande) och kanske en extra snygg jacka som du kanske inte kan stänga, men skit i det nu är det vår. Jag körde eventuellt med öppen jacka trots vinter när jag var i detta läge, bura in mig då om det är ett brott. Maxa med accessoarer (vänta, har en veckotidning flyttat in i mitt språkcentra?) och typ bra skor. Jag vill egentligen säga att skorna är där du verkligen kan leva ut nu, men antar att många har svullna klumpar där fötterna en gång var så jag gör inte det. Kämpa på bara, och tänk på barnet som kommer sen – eyes on the prize, baby. Eyez on ze priiiizzze.

Gravidkläder.008

Kimonojacka, Carin Wester. Hårsnodd, Monki. T-shirtklänning, Filippa K. Stickad kjol, H&M. Armband, Sophie by Sophie. Nikeskor, Nike (skoja, vet att ni vet att bara Nike gör Nikeskor). Kaftan, Rodebjer (modell, privat ägo). Kaktusvas, finns på lite olika ställen bl a Cervera. Svart klänning med holkärm (världens bästa ärm om man hatar sina armar som ni kanske minns) och lårslits, Monki. Månhalsband, Maria Nilsdotter. Röd klänning även den med slits, Monki. Sandaler, Alexander Wang.

Töyen

Avslutar med ett exempel på jacka som inte går att stänga, hehe. Ja det är så jag packar för en helg i Oslo med mina kompisar – kläder som är för små. Moget. Fuskpäls från H&M, svart tröja från Filippa K herr. Och ja jag erkänner, här bär jag ett par gravidjeans från H&M, men så gjorde jag inget annat denna helg än att dra upp dom jävlarna. Skor adidas. Och vi gör T för Tøyen som är där jag bodde längst när jag bodde där. 

Annons

30 kommentarer till “Den ultimata klädguiden för gravida som inte vill ha en gravidstil”

 1. Ida skriver: 29 mars 2016 kl 20:38

  TACK för att du tog dig all tid att sätta ihop detta. Så ovärderligt, trots att man inte är gravid just nu. Körde en hel del på mimar-looken själv, och kan hälsa att den funkar väldigt bra även den (alldeles för långa) tiden efter graviditeten när kroppen fortfarande inte är vad den var (och kanske aldrig blir igen?). I alla fall, vad jag egentligen tänkte skriva var nån slags feministisk teori ang andra trimestern. För jag var precis likadan, började plötsligt ha så sjukt tighta grejer på mig, som jag aldrig har annars. Men fatta vilken glädje det är att få ha en kropp som man helt ohämmat får visa upp och vara stolt över, och ingen INGEN kan slå ner på en för att man är för tjock/smal/storbröstad/normal för hallå man är ju gravid och går runt som ett jävla mirakel hela dagarna. Och så får man samtidigt vräka sig i soffor, sitta bredbent, äta orimliga mängder mackor och glass, ha jättebekväma kläder på sig, göra gubbljud när man reser sig upp, klia sig på magen (fan vad den kliade hela tiden) och bara vara skitnöjd med sig själv. Och fatta vad sorgligt det är att man inte får vara sådär jämt. Om man är tjej. Ska jag ha barn igen är det nog för det där framför allt. Eller så gör vi revolution.


  1. Ella skriver: 29 mars 2016 kl 21:29

   Fint skrivet och helt sant, har faktiskt inte tänkt på det så! Ska njuta av (och sörja) detta resterande veckor under min andra (och sista?) graviditet.

   Tack för bra inlägg också. Kör typ samma, men bra med tips på specifika plagg!


 2. Linnéa skriver: 29 mars 2016 kl 20:43

  Älskar detta inlägg och är inte ens gravid (har inte varit det heller, men älskar preggogrejer)!!!


 3. Linda skriver: 29 mars 2016 kl 20:57

  Tack Brita!!! Som ny-preggo (9 veckan) är detta guld värt! Jeansen är redan en plåga, vilket får jeanstjejen inom mig att gråta! Vill helst bo i mina träningstights, men eftersom jag jobbar som rådgivare på bankkontor så känns det kanske inte helt acceptabelt -särskilt som kollegorna inget vet och jag inte vill berätta än! Sparar ner din guide och känner mig med ens mer stilsäker ❤️


 4. Magdalena skriver: 29 mars 2016 kl 21:39

  T A C K. Uppskattar den tid du lagt ned på detta! Nygravid och konstant jävla illamående så i dagsläget har jag bara sporttopp, mjukisbyxor och T-shirt på mig. Måste jag lämna huset gråter jag och ålar på mig för stora strumpbyxor och t-shirtklänning. Ser fram emot ett bättre mående och PEPP att hitta nya sätt att klä mig och den kommande kulan.


  1. britaz skriver: 31 mars 2016 kl 20:56

   ja kriga på och i v 13 brukar det bli bättre för dom flesta!


 5. Kajsa skriver: 29 mars 2016 kl 22:10

  Älskar detta men hatar att jag var gravid ett år innan du fick anledning att skapa denna HELT NÖDVÄNDIGA guide till att behålla snygg-förtroendet under preggnes. Sparar till kommande framtunga perioder i livet. Grattis till lilla minimänniskan och passa på att njuta av att faktiskt kunna hänga med i Keeping upp with the Kardashians. Fridens! Kajsa


 6. Jennie skriver: 29 mars 2016 kl 23:58

  Du är så sköön Brita! Är inte ens i närheten av att bli gravid men var tvungen att läsa för du har så himla bra stil och så skönt sätt att skriva. Weiter so! 🙂


 7. Emilia skriver: 30 mars 2016 kl 06:35

  Wow, älskar din stil och dina tips på kläder! Är dock student med CSN som alltid tar slut sista dagarna i månaden. Så hoppas på att du fortsätter i all oändlighet med dina stil- och specifika klädtips så att när jag har jobb kan köpa dem. Mvh ogravid tjej.


 8. Jo skriver: 30 mars 2016 kl 09:19

  Vecka 23 nu och känner att utmaningarna klädmässigt just börjat på riktigt pga kommer inte undan med bara vanliga kläder längre… Inhandlat första preggojeansen och hm, ja, inte helt nöjd men antar att detta är reality for now. Älskar samtidigt att det äntligen börjar synas på riktigt. Så tack för inspirationen! <3


 9. sthlm skriver: 30 mars 2016 kl 16:03

  Brita, du är råhärlig! Och alla andra quinnor som kommenterat också. Och grattis till mini-me. Men alltså, är det verkligen sååååå himla viktigt att alltid klä sig snyggt? Att man inte ens under några få månader i sitt liv kan strunta lite i vad man klär sig i. Pga ett good cause som det ju ändå får anses att vara att skaffa barn. Hoppas ingen tar illa upp, jag menar inte att provocera, jag förstår verkligen inte hur det ens kan vara ett problem hur man ska klä sig under den senare halvan av gravin. Typ under 4-5 månader. Det är väl bara att klä sig i nåt som är bekvämt och lite större storlekar? Man måste väl inte alltid vara snygg och framhäva sig. Kan inte fokus ligga på nåt annat än kläder och utseende under åtminstone dessa månader i ens liv?


  1. Frida skriver: 30 mars 2016 kl 16:21

   Jag tycker att andra ska skita högaktningsfullt i hur folk ser ut (OBSSSSS syftar inte på dig nu utan på folk som hackar på andras utseende) men om, och jag säger om, man känner att det muntrar upp ens graviditet att man får känna sig snygg/cool/som sig själv/whoever man gillar att känna sig som så tror jag det kan finnas en rätt stor poäng med att ha *snygg stil* också när man befinner sig i ett…eeeeh….välsignat tillstånd. Om man däremot tycker det vore gött med en utseendepaus under graviditeten tycker jag man ska passa på att ta sig en sådan.


  2. britaz skriver: 31 mars 2016 kl 20:38

   För mig är det viktigt att klä mig som MIG. Det har alltid varit det. När jag sedan blev gravid så kände jag att jag på många sätt förväntades bry mig om saker jag inte bryr mig om och klä mig i saker somjag inte ville klä mig i. Så för mig handlar det här mer om reclaimande snarare än att till varje pris vara ”snygg”. Och nä jag köper inte ”det är väl bara att”, och förstår att du inte förstår hur det ens kan vara ett problem eftersom du inte skulle säga så om du själv varit gravid. Försök inte med att kläder inte är viktigt. Det är inte viktigt för mig på det sätt som du verkar tro, men det är viktigt för att jag ska få vara och känna mig som mig själv.


 10. Erika Anundsson skriver: 30 mars 2016 kl 16:08

  Tack Brita!
  Jag är i vecka 30 nu och börjar få idétorka. Så tack för inspirationen! Jag tror jag ska unna mig en BACK-tröja.

  Jag gjorde misstaget att köpa tre gravidjeans i början som jag bara kunde ha den allra första tiden när magen började puta LITE. Sen hasar de bara ner eller skär in i magen nertill. Jag har ganska ”låg” mage. Nu kan jag bara ha ett par jeansleggings (HM), chinos (HM) och tights (once-on-never-off från boob). Jag köpte de leopardmönstrade jag såg att du också hade. =)
  Tröjor och blusar däremot kör jag mina vanliga (de som fortfarande funkar). Det jag köpt på mig är några extra långa linnen.

  Ha det fint!
  Kram


 11. Hanna skriver: 30 mars 2016 kl 16:10

  Alltså, Brita, underbara du! Jag är inte ens gravid och tyckte det här inlägget var fantastico! Det är det som är så härligt med din blogg, du kan skriva om precis vad som helst och en bara njuter av dina ord och ditt sätt att pussla ihop dem. Fortsätt briljera som du gör och du kommer ta över världen. Iklädd nåt vrålsnyggt med bebis på höften.


 12. Frida skriver: 30 mars 2016 kl 16:16

  Det här inlägget skänker mig oerhört stor behållning trots att det enda som är välkommet i min livmoder just nu är en rejäl kopparspiral. Tror jag ska läsa det ikväll som kvälls(shopping)lektyr.
  http://instagram.com/fridamyemilia


 13. Linda skriver: 30 mars 2016 kl 19:09

  Tips på jacka som går att knyta runt höggravid mage nämligen rodebjers Odessa. Funkar inte mitt i vintern men perfekt typ nu och höst. Vad gäller skor så vill man ju helst slippa knytskor så hur snygga Nike speakers än är så vill man ju helst bara kunna sticka in foten. Tips från gravid i v34.


  1. Caroline skriver: 30 mars 2016 kl 19:51

   Ja, helt rätt! Men det finns en lösning: Nike Huarache Ultra. Ta dem i knät och knyt innan första användningen, sen bara att stoppa in foten och böja knät så man når foten och kan peta lite på bandet över hälsenan. Dessutom drömsköna för gravidtrötta fötter. Behöver inte ens sitta ner för att få på sig skorna trots 33 veckor in i välsignelsen. =)


   1. britaz skriver: 31 mars 2016 kl 17:52

    Men Obs! Kom ihåg att köpa dom i en storlek för stor och Obs 2! Jag tyckte ändå dom var rätt svåra att få på tack vare den där hälsene-snodden. Måste köpa ett skohorn.


 14. Jessica skriver: 31 mars 2016 kl 08:22

  Tack du grymma härliga Brita för ett bra inlägg! Är i V.21 nu och känner att mina vanliga kläder börjar ge med sig på vissa fronter. Fick handla mina två första gravidjeans för ett tag sedan. Ett par svarta slimmade (åker ner ständigt) och ett par blåjeans i lite boyfriend-stuk (grymma! Men fanns tyvärr ej på hemsidan för att länka).
  Vi ska självklart kunna klä oss hur vi vill. Men jag mår BRA av att lägga lite tanke på min dagliga outfit. Och nu är det så himla härligt att kunna visa upp det man bär på. Det finns som sagt en del ”vanliga” kläder som är perfekt för mamma kroppen. Är frälst på långärmade långklänningar. Passar både till boots och sneakers, snyggt och skönt!
  Men tack för en härlig blogg Brita! Keep doin your theeeng!


 15. Lina skriver: 31 mars 2016 kl 14:39

  Tacktack! Har pinnat som en tok ur detta inlägg. Extra peppad på tipsen om strumpbyxor och tigths då jag känner på mig att det är vad jag kommer leva i trots högre ambitioner.


 16. Bea skriver: 31 mars 2016 kl 17:20

  Vad tycks om Queen b’s nya linje???


  1. britaz skriver: 31 mars 2016 kl 20:40

   SKREK NÄR JAG SÅG. detta har såklart fått ett eget inlägg .


 17. Sandra skriver: 31 mars 2016 kl 18:39

  Apropå Boob så skulle jag köpa den här klänningen om jag ammade: http://www.ekotjusigt.se/product.html/boob-dress-jerry-black?category_id=41. Kanske skulle jag eventuellt köpa den ändå, bara för att den är så snygg OCH ekologisk.


 18. Charlottacharlottabillstrom.wordpress.com skriver: 31 mars 2016 kl 20:19

  Är ju inte ens gravis, men herrrregu vilket inspirerande inlägg. Är ingen som kommenterar sådär superofta på bloggar, men vill ändå flika in och säga att jag älskar din blogg och tycker att du verkar vara en så jäkla ball människa. En sån som man vill hänga med och dricka öl med. Sen vill jag också bara nämna hur fantastiskt mycket jag gillar Gympaläraren, så fin inställning till träning liksom. Ahhhh so much love till dig, bebisen och gympalärarn


  1. britaz skriver: 31 mars 2016 kl 20:42

   haha ÅH finaste komplimangen att man är öldrickarmaterial! på riktigt alltså, det värmde.


 19. Hanna Lundgren skriver: 1 april 2016 kl 20:31

  Så himla kul att jag hittade det här inlägget! Är själv gravid i vecka 33 och känner att varje dag är en utmaning i hur jag ska klä och vad jag ska ta på mig! Känner mig verkligen inspirerad av detta inlägg! Tack för fint inlägg!


 20. Annelie skriver: 5 april 2016 kl 17:11

  Ursäkta men hur bär man bäst kaktusvasen? Jag tänker att den är snygg på huvudet, men lite svår att balansera. Kanske kan funka som handväska annars? Skämt åsido, tack för sjukt bra tips som funkar även för ogravida, blir inspirerad av allt!
  Grattis till bebben <3


 21. Hej Renewly skriver: 1 mars 2018 kl 22:46

  Så inspirerande inlägg! Vill även tipsa om att man kan hyra de utvalda gravidkläder man ändå kan tänkas behöva (som vinterjacka, festklänning mm) på http://www.renewly.se 🙂


 22. Frida skriver: 23 februari 2019 kl 10:00

  Älskar fortfarande det här inlägget! Och är inte ens gravid.
  https://putshuset.wordpress.com/


Dela på:
Laddar