Annons
Annons

Den eviga frågan


 

‘Tis the season for luggtankar! När man nu inte får klippa lugg i det här landet längre så undrar jag om ni pls kan berätta för mig vad jag ska göra med mitt hår. Det är rålångt, inte helt värdo kvalitet men blir tovigt rätt snabbt. Och när vi ändå snackar hår får ni gärna hjälpa mig svara en läsare, Lisa, som skriver såhär: 

Annons

Jag behöver råd om träning och hårtvätt (förlåt om du har skrivit om detta innan, kan inte hitta det isåfall). Jag är en strong believer in att tvätta håret max 1-2ggr i veckan, men känner att detta är svårt att kombinera med träning, särskilt som jag är en väldigt svettig mäncha. Hittills har jag löst det genom att tvätta med shampoo 1-2ggr/v och bara liksom skölja ur det efter övriga träningspass, men har märkt att kvallen blivit sämre än vad den var back in the days då jag aldrig tränade hehe. Vill gärna ha tips om detta från dig eller andra kommenterare!!

Det är fler som frågat mig liknande, verkar som att hårtvätten fuckar med mångas träning. Själv tränar jag typ inte så ofta att det är ett problem med hårtvätt plus att jag inte tycker att det stör mig med svett i hårbotten – betyder det att jag inte svettas så mkt där (är annars en svettfia så: doubtful) eller att jag har lite lägre tröskel mot fräscht? Oklart. Jag brukar iaf dra en skölj av hårbotten utan schampo och sedan föna, för om jag inte fönar kan det lätt kännas fettigt då. Sen gå på dirr med ett bra torrschampo, t ex det som är i en svart flaska och rimmar på Fernberger Rafsing. Men vänligen dela med er till Lisa om ni har nåt bra tips. 

(0)
(0)
15 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar