Annons
Annons

Carry me home


 

  

När Kalle la upp en bild på sin insta att vi sprungit i Hammarbybacken (eh JA jag med, mer om det i morgon) så fick han en hel del kommentarer på att vi hade Essa i en Baby Björn och att vi i stället borde ha ”ergonomisk” bärsele eller -sjal.

Annons

Det har vi iofs, vi har utöver Babybjörnen en Baby K’Tan bärsjal (bilden, gråmelerad såklart), samt (!) en Ergobaby eftersom K’Tan är knytfri och kommer i olika storlekar där jag och K inte har samma. Dock hatar Essa verkligen att sitta i min Baby K’Tan, hon protesterar vilt ända tills hon somnar, vilket kan ta ett bra tag. Så, nu öppnar jag eventuellt helvetets åsiktsportar men jag undrar faktiskt vad det finns för alternativ då, som inte är Baby Björn, men som inte heller kanske pressar henne slickad mot ens egen kropp för jag tror hon får lite klaustro. Och ja, självklart kan både jag och K ha ergobaby-sjalen men jag är nyfiken på alternativen. 

(0)
(0)
27 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar