Annons
Annons

Bröllopsoutfit på rea


 

Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

Ni har ju bett om outfittips för bröllop men tiden har helt enkelt inte funnits för att finkamma webbshopparna och göra plocksidor för det är det allra mest tidskrävande i en bloggers life någonsin (förutom att gå på olika event, heheheheheh) men nu har jag äntligen styrt upp ett smidigt sätt att göra det med Apprl som jag hoppas ni gillar. Det kommer innebära fler plocksidor i alla fall, så om ni gillar det bör ni gilla detta. Annars håll käften. Skoja*.

Annons

För att göra det lite extra kul har jag här samlat grejer som alla är på rea. För vi älskar ju rea? Vi älskar rea särskilt när vi kan fynda en massa märkesgrejer som vi annars aldrig skulle ha råd att titta på ens. Även en brudklänning är därför med, om det skulle råka vara så att du själv är den som ska gifta sig men fortfarande inte hittat den rätta. Klänning alltså, partner att ingå äktenskap med kan jag tyvärr inte hjälpa till med utan mer specifik brief.

Generellt för bröllop (även om man själv är brud el brudgum obs) och andra lite festligare fester tycker jag man ska tänka såhär: ha nåt bekvämt på dig, inte alltför bekvämt kanske men nåt som du känner dig extra jättefin men inte utklädd i. Tänk att plagget ska kunna användas fler gånger – om du går för en lite enklare modell eller färg kan du styra upp den med satsiga skor, nån extra bra väska eller smycken som tar för sig. Även smink och hår (eller naglar!) kan markera för dig själv och andra att detta är en special occasion, och då menar jag inte nödvändigtvis att du ska ha mer av allt men ta i beaktning att en lite annorlunda läppstiftsfärg kan göra HELA skillnaden och då överdriver jag inte ens trots versaler. Testa dig fram! Bara inte på dagen D, då vill du att allt ska vara chill.

Roströd top och byxa, Tibi. Kilklackar, See by Chloe. Örhängen, Acne Studios. Brudklänning med öppning i ryggen och ok inte gratis men ändå på rea, Stella McCartney. Klänning med smaragdiga broderier, en dröm som är mycket mindre dov i färgerna i verkligheten, så one of a kind, Ganni. Tofflor, Isabel Marant. Väska med ögon och ok den är inte på rea men allvarligt, den var tvungen att vara med, Anya Hindmarch. Lejongul klänning, Stylein.

*Skojade inte. Puss

(0)
(0)
1 kommentar | Translate
 

Annons
Annons


Laddar