Annons
Annons

Besatt av en höstlook – så får du den (fast billigare)


 

Inlägget innehåller reklamlänkar. Läs mer här.

Har blivit besatt av den här looken från Isabel Marants FW17. Är rätt tokig i hela visningen förresten, siluetten med markerad midja och lite vidd längst ner i kjolen så den verkligen blir.. skulle inte säga klockad men klockformad. (Vi kan kalla det peplum ibland men det kan också betyda att volangen sitter vid midjan på en pennkjol vilket blir tvärtom vad jag menar). Kanske är det förresten ännu snyggare med dom här  Marant-bootsen i stället, men för oss som gärna har lite cash kvar resten av livet har jag scoutat fram några värdiga ersättare för mindre än halva pengen:

Annons

Den här läderkjolen är jag frestad att dubba till höstens bästa köp med den enorma brasklappen att jag inte provat den än. Man vill ju att den ska sitta åt över asset men på modellen som visar den ser den ut som en luftig barnkjol typ. Dock har vi ju lärt oss att såna som får vara modeller på en site kanske inte alltid har största röven, så det kan ju vara så att den sitter åt lite mer på en vanlis. Köp inte slut på den nu bara så det inte finns kvar nån till mig när jag provat. Den här kjolen är lite mer lik i färg men inte lika vavavoom. Vill du komma ännu billigare undan, alltså snuskigt billigt, kan du försöka få tag på en sån här.

Tröjmässigt är det viktigaste för looken att sikta på en med vidd i ärmen. Om vi börjar med dyrast prisvärda alternativ: Gannis girly tjocktröjor dyker ju upp överallt med all rätt, och den här med öppen rygg är inte helt fel, men kanske lite väl fluffig. Till den burgundy-färgade kjolen jag tipsar om ovan skulle jag dock säga att den här är en bättre färg, och damn vilken perfekt hösttröja. Den här är kanske mest lik originalet, men då gäller det att våga färgen, eller den här varianten. Dock väldigt stark wow var har du köpt din tröja-faktor.

Ok, bootsen då, vilket blir lite svårt. Skulle säga att det bästa alternativet är dom här men vem ska få sparken för att dom bara visade dom på en modell som står 1. med ryggen mot och 2. med lång kappa över själva skon? Är skon Kanye West, och bara ”please, no photos”? En billigare variant i en färg som faktiskt är bättre till bruna toner är dom här (namnet på modellen!). Ett lite mer safe alternativ, safe som i Kan ha dom på kontoret utan att nån tänker på sex (alla vill inte det men det beror lite på vilket kontor man jobbar på, eller ffa med vilka) är dom här.

Och skärpet? Skulle säga att ditt best bet är att leta hos din lokala second hand-kran, eller kanske klicka hem ett sånt här?

(0)
(0)
(0)
7 kommentarer | Translate
 

Annons

 
 


Annons

Laddar