Annons
Annons

Barnrum wharrido


 

 

 

Till slut ska Essa få ett eget rum. På riktigt har jag inte känt minsta lilla behov av att hon ska ha det förrän nu, och det kom krypandes mest för att hennes lek tar lite större utrymme numer. Sovit har hon gjort mellan oss sedan start och hon har sovit så bra om nätterna att det har vägt upp allt annat bök* som kommer med det. Nu är dock planen att vi ska ha en fullsize-säng inne i hennes nya rum (fast på golvet så hon kan kliva ur själv utan risk för kaos) så den som lägger henne kan somna där om det behövs. Kanske får vi henne att sova själv där, kanske inte – jag har verkligen noll stress kring det. Men skönt med ett ställe att stuva undan hennes leksaker på.

Annons

Men hur ska en inreda ett sånt rum? Jag kollar runt på pinterest och får lite panne av alla superstylade barnrum, vill liksom att hon ska trivas där och att det ska kännas mysigt och fint men utan att det känns som set design för ett barnprogram regisserat av Wes Anderson och Michel Gondry tillsammans.

Känner därför att jag behöver era vettiga råd här nu. Vad har ni gjort i era barns rum som ni tycker blev extra lyckat? Vad verkar det som att barnen själva tycker är roligast? Hittills har jag lyckats tänka ut att vi ska sätta upp en såndär list för böcker så hon kan se och plocka själv pga boknerd. Och så gillar hon lådor som hon kan dra ut och skjuta in i oändlighet så dom här klämsäkra har jag köpt att ha till duplo och brioklossar och det är ju perfekt höjd att stå och leka vid också, om än liiite nojjigt att lådorna går att dra hela vägen ut. Hon gillar principen med tält, så det kanske blir ett sånt även om typ alla barnrum på internet verkar ha en tipi men så länge min dotter gillar det så skiter jag gärna i om jag är mainstream. Eller har ni tips på annat tält som känns lite roligare? Jag kanske ba syr en härmvariant av den på bilden ovan? Apropå att göra själv blev jag lite sugen på att sticka (!) en sittsäck efter bilden nedan. Så mysigt ju? Och kolla fint att ha en garderobsvägg med sånt litet krypin, jag skulle dödat för en sån liten koja när jag va kid. Men jag kan ju inte bara sitta här och tänka högt, ge mig era tips nu!

 

 

(0)
(0)
25 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar