Annons
Annons

Åtta favoriter i min skogarderob


 

Inlägget innehåller reklamlänkar. Läs mer här.

Här kommer några favoriter ur min skogarderob eftersom det verkar vara högintresse om jag ska tro era kommentarer och mail och telefonsamtal mitt i natten och lappar i brevlådan.

Det här paret guldsneakers med bister emoji från Acne har superkraften Outfithöjare. Man kan ha världens sorgligaste trasor till och ser ändå helt ka-dang ut med dom här skorna till. Här finns ett par jag nog hellre skulle köpt om jag skulle köpa samma modell i dag.

Annons

Klackarna från Rodebjer är knappt använda vilket känns som enormt slöseri. Jag har väl varit för lite på fest på sistone helt enkelt *beställer jätteledsen emoji från Acne som jag kan hänga runt dessa*.

Svarta och beige klackar från Alexander Wang. Ja men stäm mig för att jag köpt två par i samma modell. Obs jag köper oftast sånt här på rea, det är mitt allra bästa tips till er att hålla utkik efter såna här tidlösa när det är reatider. Perfekt höjd, perfekt form på tå. Dom beige är perfekta när man kanske har en tossig outfit och inte vill att skorna ska ta nån uppmärksamhet (men ändå vara snygga! För man får sjukt fin fot i sånhär skoform). Liknande fast billiga finns här.

Och gamla goa herrskorna med platå från Stella McCart, ni har väl sett mig i dom så ögena snart blöder? Om du av någon anledning känner motstånd mot originalet så finns liknande här.

Tänka sig, en till bild på ett par skor från Stella McCartney. Platåsandalerna som jag nött under sommaren. Gah, minns ni sommar? Aja. Om du gillar dom finns det en god chans att du gillar dom här eller dom här guldiga eller kanske dom här?

Slingbacksen från Balenciaga här i mitten är ett fylleköp från en gång i Barcelona när Kalle hetsade mig att unna. Vi hade bråkat hetsigt och sedan blivit sams och druckit margaritas mitt på dagen och gått och provat den här sjuka klänningen på Stella McCartney, och sedan gått in på Santa Eulalia och köpt dom här vansinnigt välanvända. Liknande men utan krav på fylla för att våga köpa finns här.

Sist men fysiskt verkligen inte minst: Vansinniga platåskor från Stella som jag ofta har i snöslask eftersom man liksom svävar ovanpå allt, fyndade på en utförsäljning inte för att skryta men. Liknande fast med mer rimlig höjd på sula (tippar detta blir hjälten i vinter) finns här. 

Så! Det var ett urval, finns mer var det kom från om ni vill. Några speciella som ni spanat in?

(0)
(1)
(0)
9 kommentarer | Translate
 

Annons

 
 


Annons

Laddar